2.4 Perjantai

Hiirulaisten kesäkuorman ilmapallot eivät sopineet jouluteemaan oikein ollenkaan, minkä vuoksi piti edellisen kesän viritelmä purkaa. Siinä menikin pieni hetki ja muutamat apukädet tarvittiin, mutta valmista saatiin. Hiirulaiset ovat Lauralla valmiita tulevaan jouluun!

Ninnillä lähti tiilenpääurakka julkisivuun. Onneksi rappausidea tuli kuopattua, koska onhan nuo tiilet vaan niin paljon hienommat tässä tilanteessa. Välillä piti huolehtia myös ruokahuollosta ja perjantain ruokalistalla oli viime kesästä tutut tomaatti-pekoni-leivät! Ah, niin hyvää! 

Kaksikko ei ole ollut leirin aikana ihan hiljaisella menolla myöskään! Näyttää olevan pieni kalan valmistusprosessi käynnissä….! Dremel on kuulemma hyvä suomustaessa.

Illan aikana tiilenpäät etenivät julkisivusssa melkein valmiiksi. Suski aloitti tekemään Pepin keittiöön liettä. Yöksi jäi kuivamaan paksu kerros korkeakiiltoista lakkaa. Soililla koirankoppi sai maalin pintaan ja pienempiä somia puulaatikoita alkoi muodostumaan inspiroituneena Satomaan Lotan sisustuskaupasta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s