2.3 Voiko nyt olla jo torstai?

Kaisalla valmistuu ranskalaistyyppinen kirjoituspöytä puuvalmista kitistä. Puristimilla yöksi kuivamaan, jotta huomenna pääsee laittamaan loput osat paikalleen ja suunnittelemaan väriä. 

Lauralla valmistui Hiirulaisten autoon joulukuormaa: paketteja auton nokkaan, tottulakkeja päähän ja sitten on saatu kuusikin katolle.

Soilin kasvulaatikko-projekti taitaa olla tältä erää valmiina ja huippuhyväksi todettu ohje löytyy täältä. Seuraavana projektina on käynnistynyt tuolien ohelle koirankoppi.

Huvikummussa tapahtui Suskin toimesta huisi edistys keittiössä: ensin tiskipöytä ja sen jälkeen kaakelit seinään vesipisteitä taakse. Kuvan ovat loppuillasta jo hieman pimeämpiä, kun leiripäivä venähti kunnolla iltaan! 😀

Mihin se Nina katosi…? 

Työpisteellä oli hieman ruuhkaa, joten turvauduttiin laajempiin lattiapinta-aloihin. Suskin kanssa ollaan onnistuttu yleensä täyttämään pöytärivistön toisen pään pöytäpinta melkein viimeistä senttiä myöten – mut kun ei jaksa nousta! 


Weasleyn Welho Witsit saivat tänään tapetit seinille ja sitten emaliastioita syntyi ennen kuin huvitti alkaa tekemään pintoja.

Ruokalistalla oli tänään kasvissosekeittoa, jota höystettiin paahdetuilla ruispaloilla.

Saatiin kuulumiset meidän tehokkalta etätoimipisteeltä: Marita oli saanut aikaiseksi kattojen pinnoituksen ja huussiin ulko-oven.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s