2.6 Leirin viimeinen päivä

Leiriviikolla aina välillä sattuu näitä yllytyshulluja ideoita: Ninni kyseli laitetaanko kauppaan rappausta vai tiiltä ja vastaukseksi tuli tiiltä. Noh, ei sitten olleet Suskinkaan tiilenpäät vielä laskettu valmiiksi…! Sitten hieman räväkämpää maalia pintaan, jotta kauppa erottuu muusta julkisivusta. Kuvissa näkyy myös vierashuoneen maalattu katto.Iltapäivällä aloitettiin herkuttelulla ensimmäisellä kierroksella jäätelöä – oli muuten niiiiiiin hyvää. 😉 Ja jälkkäriksi tortillojen jälkeen otimme uuden kierroksen. Ruokahuolto on pelannut erittäin mallikkaasti koko viikon ajan! 

Junalla ja Kaisalla oli samat kasaten valmiiksi kittejä: 

 

Sunnuntaina meillä oli ruokalistalla tortilloja ja nachoja! Ai että oli herkkua! Naaaaam.

Soilin työpisteellä on sauhu käynyt lähes koko viikon ajan! Viimeisimpinä rakentui pieniä laatikoita ja edellisen Art of mini -tilauksen kittien tuunausta. 

Ninnin munakennolattia sai välissä maalia pintaan ja kuivuttuaan lakan sekä saumauksen.

Ninnin koristemaalausurakka jatkui vielä lähes koko sunnuntain. Nyt ne alkavat kuitenkin olla valmiina, minkä jälkeen julkisivuun täytyy alkaa lisäilemään muita yksityiskohtia.


Anitan roomboxin seinät on maalattu ja yöksi ne jätettiin kuivumaan. Ikkunan peiliin tuli vielä yksityiskohtia sekä kattoon valkoiset kattoparrut rakettikepistä. 

Leirin myötä kerho jää kesälomille. Palaamme heinäkuussa teemapäivän osalta kerhoilemaan. Siihen saakka nauttikaa kesästä isosti ja ministi! 🙂 

Yksi vastaus artikkeliiin “2.6 Leirin viimeinen päivä

  1. Jösses että siellä on aherrettu! Hienoa jälkeä on syntynyt ja leirinne vaikuttaa olleen todella mukavalta, oi jospa oisin saanut olla mukana…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s