2.1 Tiistai

Tänään porukkamme oli runsaslukuisempi verrattuna eiliseen. Jokaisella oli menossa hieman omansa ja välillä paussilla ehtikin tutkia, mitä kaikkea muut tekevät. 

Kaisa oli leväyttänyt tilaamansa kitit työpisteelle ja laittoi tuulemaan. Kittejä kasaantui kokoon vaikka kuinka monta ennen kuin ehdittiin edes syömään! Samalla päästiinkin suunnittelemaan Keuruulle lähtöä…!


Soililta jatkui istutuslaatikkotehdas, kun kaikki kerholaiset toivovat saavansa oman version tästä laatikosta. Nyt taitaa mennä jo neljäs…? Boikottikaupan löydöistä muotoutuukin samalla pieni kasvihuonelaatikko, joka on todella ihana.


Estherin vierashuoneen kattto valmistui Suskin tehtävälistalta. Maali oli sekoitettava samaan sävyyn alkuperäisen katon kanssa, mikä kuitenkaan ei ollut vaikea homma meidän värivelholta. 


Weasleyn Welho Witsien -kauppa sai rappushahmotelmaa ja uusia lattiapintoja. Taisivat pojat miettiä rakennusvaiheessa vain kuinka saada mahdollisimman kamalat ja vaaralliset rappuset aikaan. Munakennoista, jotka jäi Suskilta yli, syntyi sopivia kivilaattoja lattiaan. 


Hannakin pääsi pitkästä aikaa kerholle ja ihana neule oli tekeytymässä puikoilla. Pidätetään jännitystä kuitenkin ilmoilla, kun tulevaisuudessa onkin tulossa jotakin aivan ihanaa minikäsitöiden saralla. Anita pääsi myös ajelemaan kerholle työpäivän jälkeen. Pieniä suunnitelmia tehtiin huomisia puuhia varten, jotta pääsee testaamaan ja kokeilemaan suunnitelmia käytäntöön. Eikä me tänäänkään unohdettu ruokahuoltoa! ”Syökää kanaa, syökää kanaa, kana on hyvää” -taisi olla mottona tänään. Huomenna ehkä sitten jotain muuta. 😀 Kerhopäiväämme ilahdutti Marita vielä leirin etäpisteeltä lähettämällä kuvia kesämökin edistymisestä. Kesämökkiä hän aloitti tekemään vuosi sitten leirillä ja etäleiripisteelläkin syntyy ahkerasti valmista! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s