Kerhomme 2.0 leiriviikko käynnistyi

Sarjassamme toinen Miniklubilaisten leiri alkoi hieman sateisessa säässä, minkä vuoksi voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä sisätiloihin. Perusideana on tehdä valmiiksi keskeneräisiä tai keskittyä isompaan projektiin. 

Keskeneräisistä projekteista valmiiksi tuli Susannan aloittama Tardis: Katon palat leikattu ja liimattu oikeisiin kulmiin sekä viimeistelty sykkivällä led-valolla. Mihin Tohtori ja Rose seuraavaksi suuntaavat…?


Ulos viriteltiin jälleen koneita ja apupenkkiä, jotta sahaaminen olisi hieman yksinkertaisempaa. Dremelin toimesta puusta nousee melkein savua, kun Ninni leikkaa viinilaatikkoon ikkuna-aukkoja Weasleyn kauppaa varten.Terhin projektiksi muodostui kasvihuone, mikä on tarkoitus muuntaa roomboxiksi. Pienen ideoinnista jälkeen tilaan alkoi hahmottumaan suunnitelmia kahvilasta, pitopalvelusta … tarkat suunnitelmat syntyvät projektin edetessä.

 

Leiriviikolla ihmiset tulevat sen mukaan kuin pääsevät, ruokahuollosta pidetään yhteisvoimin kiinni ja projektit etenevät huomattavasti! Tästä tulee huippu viikko! 🙂 

2 vastausta artikkeliin “Kerhomme 2.0 leiriviikko käynnistyi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s