Vihdoin päästiin aloittamaan jouluvalmistelut!

Ajateltiin, että vihdoin aloitettaisiin valmistautuminen hyvissä ajoin jouluun! Eli me aloitimme kertoilemaan jo nyt joulujuttuja.

Soili oli ottanut aikaisemmin varaslähdön jouluvalmisteluihin. Aikaisemmin kerhossa punottu kori sai pintaansa upean punaisen värin sekä sisävuoren. Seuraavaksi jännitetään, onko ollut kilttejä lapsia ja tuleeko lahjoja koriin.


Charlien Weaslen taloon valmistui lohikäärmeitä samaan aikaan, kun Niina innostui tulemaan seuraamme. 

Sitten valmistui vihdoin ne kauan kutkutellumeet Salaisuus-Tirpat! Suskin pöydän ääressä on ollut salaisia työvaiheita menossa jo monen päivän ajan. Joulu on tosin salaisuuksien aikaa – ainakin osittain.

Valmistakka sai osakseen tuunausta Ninan maalisutien toimesta, jotta Weasleyn perheen joulusukat saataisiin takan reunukselle roikkumaan. Vaikka talossa ei ole vielä olohuonekaan valmis, niin silti voi aloittaa suunnittelemaan jouluvalmisteluja!

Riitta oli kaivanut kätköistä herkullisen värisiä lankoja ja alkanut virkkaamaan torkkupeittoa. Värimaailma valikoitui aikaisemmin kerhossa aloitetun/kotona viimeistellyn väliverhon helmien väreistä. Maritakin oli löytänyt puolivalmiista töistä tehtäväksi harmaan sävyisen peiton. Tämän peiton loppusijoituspaikkaa arvuuteltiin ja mahtaako vihdoin Marita lämmetä jouluvalmisteluihin minikoossa! 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s