Viikon paras päivä!

Lauantaikerhoilua oli pitkästä aikaa tiedossa! Kerhopäivälle kertyikin pituutta jopa seitsemän tunnin verran. Paikallekin saapui iso porukka tekemään ja herkuttelemaan.

Aino aloitti tekemään hattuja käyttöönottamalla Tarun hattumuotit. Tarkkaan puuhaa oli ohjeiden noudattaminen, mutta Ainolta jos keltä se onnistuu!

Sitten jatkettiin edellisen kerran teemalla testailla ohjeita. Moni innostui tekemään kaukoputkea tai kiikareita Susannan ohjeilla.

Soilin kukkalaatikkoprojekti eteni jälleen askeleen eteenpäin. Samalla valmistui kaksin kappalein kaukoputkiakin. Tehokasta menoa oli pöytärivistön toisessa päässä.

Hieman lisää ohjeiden testailua; Marita otti työkseen sellaisen, mitä ei oltu tehtykään vielä. 

Olihan kerhokerralle aihekin: Kaappikello. Susanna tarttui tähän, kun muut eivät vielä malttaneet. Värikin valikoitui ’oikean elämän’ version mukaiseksi.

Alla valmis kaappikello viimeisteltynä. Se, mitä kuvassa muuten tapahtuu … Noh, se selviää viimeistään Halloweenina Instagramista @pippiandtaneli


Huvikumpuunkin ehti tulla vielä toinenkin juttu valmiiksi keittiöön. Salmiakki-ikkunoiden väritys valikoitui punaisen ja keltaisen sävyihin.

Kaikkea tätä valtaisaa työmäärää ei olisi saatu valmiiksi ilman keittiön täyttä herkkupöytää. Ei muuta voi todeta kuin Nam!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s